Як отримати сертифікат
|
|
Cherepanova | Дата: Суббота, 19.11.2011, 16:13 | Повідомлення # 106 |
Полковник
Група: Администраторы
Статус: Оффлайн
| Наталіє Володимирівно! Я дуже рада вітати Вас на своєму сайті. Дякую За розміщений матеріалу. Сподіваюсь, що наша співпраця буде плідною і довготривалою і Ви продовжуватимете ділитися своїми творчими перлинками із користувачами сайту. Бажаю Вам гарного настрою, вірних друзів, люблячих учнів і уважних, турботливих батьків.
Черепанова
|
|
| |
Лидия | Дата: Понедельник, 21.11.2011, 20:03 | Повідомлення # 107 |
Сержант
Група: Друзья
| E-mail: 61169@mail.ru
П.І.Б : Рудакова Лідія Володимирівна
Місце роботи (повна назва закладу) : Новотроїцька ЗШ І-ІІІ ступенів № 4
Посада : вчитель початкових класів
Назва матеріалу: Презентація "Задачі та вправи на засвоєння таблиць множення і ділення. Задачі з буквеними даними." http://22071957milena.ucoz.ru/load....1-0-313
Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою. Не спеши, Тамилочка, мне не горит!
Всего наилучшего!
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Суббота, 03.12.2011, 23:49 | Повідомлення # 108 |
Полковник
| Привет, Лидочка! Пропала надолго, а теперь возвращаюсь... Очень соскучилась по нашему общению. Закружила, завертела педагогическая жизнь.
Черепанова
|
|
| |
ghoksana | Дата: Среда, 14.12.2011, 00:38 | Повідомлення # 109 |
Рядовой
Група: Пользователи
| Шановна Таміла Миколаївна! Буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені сертифікат за розробку, яку я розмістила на сайті.
Ваш E-mail: ghoksana@mail.ru
П.І.Б : Гриневич Оксана Анатоліївна Місце роботи (повна назва закладу) : Кирданівська середня загальноосвітня школа Овруцького району Житомирської області
Посада : вчитель англійської мови
Назва матеріалу: Доповідь на тему: "Впровадження Європейського Мовного Портфоліо в процес вивчення англійської мови у загальноосвітній школі"
Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою.
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Среда, 14.12.2011, 18:26 | Повідомлення # 110 |
Полковник
| Оксаночко Ваш сертифікат готовий. дякую за співпрацю!
Черепанова
|
|
| |
strekoza | Дата: Воскресенье, 08.01.2012, 02:17 | Повідомлення # 111 |
Рядовой
| E-mail: strekoza@t-mail.ua П.І.Б : Краснік Олена Миколаївна
Місце роботи (повна назва закладу) : Новогродівська ЗОШ І - ІІ ступенів № 8
Посада : практичний психолог
Назва матеріалу: Причини суїцидальної поведінки http://scool8.ucoz.ua
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Среда, 11.01.2012, 01:30 | Повідомлення # 112 |
Полковник
| Сертифікат, Олено Миколаївно можна викачати. Дякую
Черепанова
|
|
| |
strekoza | Дата: Четверг, 12.01.2012, 02:52 | Повідомлення # 113 |
Рядовой
| Шановна Таміла Миколаївна! Буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені сертифікат за розробку, яку я розмістила на Вашому сайті : "Як поводитися в новому класі, щоб тебе прийняли, і ти не став ізгоєм? ". E-mail: strekoza@t-mail.ua П.І.Б : Краснік Олена Миколаївна
Місце роботи (повна назва закладу) : Новогродівська ЗОШ І - ІІ ступенів № 8
Назва матеріалу: Причини суїцидальної поведінки http://scool8.ucoz.ua
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Четверг, 12.01.2012, 22:30 | Повідомлення # 114 |
Полковник
| Оленочко Миколаївно, безмежно рада Вашим матеріалам. Надсилаю Вам Сертифікат на кожну роботу окремо.
Черепанова
|
|
| |
strekoza | Дата: Среда, 18.01.2012, 19:32 | Повідомлення # 115 |
Рядовой
| Шановна Таміла Миколаївна! Буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені сертифікат за розробку, яку я розмістила на сайті "Новорічний карнавал для учнів 1-4 кл".
Ваш E-mail:baltazar.1979@mail.ru
П.І.Б : Михальцова Наталія Володимирівна Місце роботи (повна назва закладу) : Новогродівська ЗОШ І - ІІ ступенів № 8
Назва матеріалу: "Новорічний карнавал для учнів 1-4 класів"
Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою.Додано (18.01.2012, 17:04) --------------------------------------------- Шановна Таміла Миколаївна! Буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені сертифікат за розробку, яку я розмістила на сайті
E-mail:baltazar.1979@mail.ru
П.І.Б : Михальцова Наталія Володимирівна Місце роботи (повна назва закладу) : Новогродівська ЗОШ І - ІІ ступенів № 8
Назва матеріалу: Урок математики в 3 класі "Таблиця множення числа 8"
Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою. Додано (18.01.2012, 19:32) --------------------------------------------- Дорогая Тамилла Николаевна ! Прошу выслать мне Ваш прекрасный сертификат за материал "Родительское собрание. Трудности подросткового возраста"
E-mail:baltazar.1979@mail.ru ФИО : Краснік Олена Миколаївна Місце роботи (повна назва закладу) : Новогродівська ЗОШ І - ІІ ступенів № 8
Назва матеріалу: "Родительское собрание. Трудности подросткового возраста" http://scool8.ucoz.ua
Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою. Для мене, як для молодого вчителя, отримати Ваш сертифікат - це дуже пристижно. З повагою до Вас Краснвк О.М.
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Среда, 18.01.2012, 23:51 | Повідомлення # 116 |
Полковник
| Наталіє Володимирівно! Дуже дякую Вам за розміщення перлинок Вашої педагогічної творчості. Із задоволенням активувала Ваш матеріал і виготовила сертифікати. З повагою і найкращими побажаннями, вітанням із великим святом Водохреща.
Черепанова
|
|
| |
Cherepanova | Дата: Среда, 18.01.2012, 23:55 | Повідомлення # 117 |
Полковник
| Олено Миколаївно! Вітаю Вас із Святом Водохреща. Бажаю доброго здоров'я, щастя, успіхів у Вашій нелегкій але такій важливій роботі. З повагою і найкращими побажаннями.
Черепанова
|
|
| |
lexa | Дата: Среда, 08.02.2012, 09:52 | Повідомлення # 118 |
Рядовой
| e-mail :alyonam@meta.ua п.і.б: Гергель- Малюжонок Альона Сергіївна місце роботи:Любимівська загальноосвітня школа I-III ступенів посада: заступник директора з виховної роботи назва матеріалу : випускний вечір "Корабель дитинства мого відпливає" http://22071957milena.ucoz.ru/load/klasnomu_kerivniku/majsternja_klasnogo_kerivnika/vipusknij_vechir_quot_korabel_ditinstva_mogo_vidplivae_quot/28-1-0-387 Гарантую, що цей матеріал є моєю власною авторською розробкою.
Повідомлення відредагував lexa - Среда, 08.02.2012, 10:15 |
|
| |
Cherepanova | Дата: Четверг, 09.02.2012, 18:29 | Повідомлення # 119 |
Полковник
| Шановна Альона Сеггіївна з великим задоволенням висилаю Вам сертифікат за креативний сценарій випускного вечора. Дякую за Вашу творчість і увагу до мого сайту. Гадаю, що сценарій стане в великій нагоді при проведенні випускного вечора нашим колегам. Хай щастить Вам у житті, хай наснага і творчість не покидає Вас і приносить лише одне задоволення і повагу ваших колег. Я знаю, як нелегко бути на посаді, яку ви займаєте( довгий час була заступником з навчально - виховної роботи та директорм школи). Здоров'я, достатку та лише позитивних емоцій. Дякую.
Черепанова
|
|
| |
Ната | Дата: Четверг, 09.02.2012, 21:13 | Повідомлення # 120 |
Рядовой
| Доброго вечора, Таміло Миколаївно! Розібралась , як відправляти вам запрос про сертифікат. Ваш E-mail: horizont06@rambler.ru
П.І.Б : Ястремська Ольга Ярославівна
Місце роботи (повна назва закладу) : Середня загальноосвітня школа № 24 м.Хмельницького
Назва матеріалу: Виховний захід " Свято Святого Миколая"
Адреса публікації:http://22071957milena.ucoz.ru/load/klasnomu_kerivniku/majsternja_klasnogo_kerivnika/svjato_svjatogo_mikolaja/28-1-0-357 http://22071957milena.ucoz.ru/load/klasnomu_kerivniku/majsternja_klasnogo_kerivnika/svjato_svjatogo_mikolaja_prodovzhennja/28-1-0-358
|
|
| |